Mere om sexologisk rådgivning

Parliv tilbyder sexologisk terapi til dig eller jer, som står overfor seksuelle udfordringer. At fremme seksuel sundhed er en menneskeret og seksuelle problemer er ingen skam. At opleve seksuelle problemer kan være svært slidsomt for den enkelte og i en relation og samtidig kan emotionelle, parkonflikter påvirke den enkeltes seksualitet.

Årsagerne til seksuelle problemer kan være mangeartede og er sjældent entydige og der kan være flere faktorer, der har indflydelse, både psykisk, socialt, kulturelt og kropsligt.

Sexterapi er også for dig, som oplever et problematisk forhold til din egen krop og seksualitet, eller for dig som har været udsat for seksuelle overgreb. Seksuelle overgreb eller følelsen af, at egne grænser er overskredet kan have stor betydning for, hvordan du oplever din egen krop, din seksualitet og seksuel samvær. At arbejde med seksuel overgreb er en tillidssag og kan ind imellem betyde et længerevarende forløb.

Autorisation

Jeg har en faglig videnskabelig sexologisk uddannelse og som autoriseret specialist i sexologisk counselling (NACS), har jeg dokumenteret praktisk og faglig erfaring med terapi til klienter, der har seksuelle problemer eller har været udsat for seksuelle overgreb. Hos Parliv vil du være i trygge omgivelser.

At yde behandling til klienter med seksuelle problemer, er en vigtig opgave og derfor er valg af sexolog en tillidssag. Affektfokuseret sexterapi er psykoterapeutiske samtaler, hvor det handler om dig eller jer som par, jeres fælles sprog og de udfordringer du/I måtte opleve.

Jeg arbejder under etiske retningslinjer fra NACS, Nordic Association for Clinical Sexology og jeg har tavshedspligt. (Læs mere her om NACS og DACS og DSS.)

Parliv tilbyder sexologisk sexterapi og nedestående kan være eksempler på behandling af seksuelle problemer.

  • Seksuel ubalance i parforhold
  • Seksuelle problemer i forhold til oplevelsen af lyst
  • Væmmelse ved egen krop
  • Smerter ved samleje
  • Rejsningsproblemer
  • Tidlig sædafgang
  • Orgasmeproblemer
  • Seksuelle problemer ved sygdom
  • Seksuelle overgreb
  • Problemer i parforholdet

LGBTQIA+

LGBTQIA+ initialerne består af et spektum af paraplybetegnelsen for seksualitet og kønsidentitet, hvor A står for aseksualitet og + rummer personer, som identificerer sig indenfor en anden gruppering.

Som lgbtqia+ er du mere end velkommen hos Parliv. Jeg anvender selv selv pronomen “hun og hendes”.

Mange af de udfordringer som LGBTQIA+ oplever, er ofte de samme som andre mennesker oplever i deres parforhold eller individuel terapi. Dog oplever mange, at minoritetsstress, social distancering, sorg, angst og depression er hovedårsagen til terapeutisk hjælp.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er flag.jpg
LGBTQIA+