Om mig

Louise Kofoed Stender

Sygeplejerske, søvnvejleder, psykoterapeut mpf og sexologisk counselor med speciale i parterapi.

Jeg er uddannet sygeplejerske fra Frederiksborg Amts Sygehus samt søvnvejleder hos MetaCare, Center for Stress og Trivsel. Jeg har en godkendt 4-årig uddannelse som psykoterapeut (MPF) med speciale i par- og sexterapi, fra Parterapeutisk Institut. Derudover har jeg en autorisation som specialist i sexologisk counselling fra Nordic Association for Clinical Sexology i 2018.

Jeg har haft min klinik i hjertet af Hillerød siden 2018 i gode og rare lokaler.

Jeg er sideløbende med min privatpraksis fastansat i lægepraksis og underviser på konsulentbasis ved Helsingør Kommune og medicinalbranchen. Derudover har jeg været rådgiver hos CSM, Center for Seksuelt Misbrugte samt været i præventionsrådgivningen hos Sex og Samfund og sexologisk rådgiver i Lungeforeningen.

Jeg modtager løbende supervision af autoriseret psykolog fra Dansk Selskab for Intensiv Dynamisk Kortidsterapi samt PEER supervision ved Parterapeutisk Institut, autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi og sexologi.

Privat er jeg er fra 1973, gift og har 2. børn.

Du kan læse mere om parterapi , individuel terapi, sexologisk rådgivning, søvnvejledning eller om den metode jeg anvender. Du kan også læse mere om, hvad det koster, og hvem jeg er.

Kliniklokalet i Hillerød

Jeg arbejder normkritisk og følger Dansk Psykoterapeutforenings retningslinjer og de etiske retningslinjer fra NACS, Nordic Association for Clinical Sexology, herunder reglerne om tavshedspligt.

Videooptagelse

Videooptagelse

Da mit psykoterapeutiske arbejde er baseret på den meget nænsomme, men effektive affektfokuseret metode, vil jeg som udgangspunk filme vores samtale, medmindre du frabeder dig dette.  Forskning viser, at de supervisonsforløb der tager udgangspunkt i videooptagelser, er mest gavnlige for klienter. For at sikre kvaliteten og den løbende udvikling af vores samtaler bruger jeg videooptagelsen til at tilpasse samtalerne – til fordel for dig.

Kontakt

E-mail: klinikparliv@gmail.com
Telefon: 60 72 75 48

Parliv
Sundhedscenteret
Frederiksgade 7, 1. sal
3400 Hillerød

Medlem af