Om mig

Parliv ved Louise

Sygeplejerske, søvnvejleder, psykoterapeut og sexologisk counselor med speciale i parterapi.

Jeg er uddannet sygeplejerske samt Søvnvejleder hos MetaCare, Center for Stress og Trivsel og læser til psykoterapeut med speciale i par- og sexterapi (4.årlig godkendt psykoterapeutisk uddannelse, slut 2021) fra Parterapeutisk Institut. Jeg er godkendt specialist i sexologisk counselling af Nordic Association for Clinical Sexology i 2018.

Jeg har haft min klinik i Hillerød siden 2018 og i 2020 åbnede jeg op for samtaler i Espergærde.

Jeg er sideløbende med min privatpraksis fastansat i lægepraksis og underviser i sexologi ved rehabilitering. Derudover er jeg frivillig rådgiver hos CSM, Center for Seksuelt Misbrugte. Jeg har ligeledes været sexologisk rådgiver i Lungeforeningen og arbejdet i præventionsklinikken hos Sex og Samfund.

Jeg modtager løbende supervision af autoriseret psykolog fra Dansk Selskab for Intensiv Dynamisk Kortidsterapi samt PEER supervision ved Parterapeutisk Institut, autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi og sexologi.

Privat er jeg er fra 1973, gift og har 2. børn.

Du kan læse mere om parterapi , individuel terapi, sexologisk rådgivning, søvnvejledning eller om den metode jeg anvender. Du kan også læse mere om, hvad det koster, og hvem jeg er.

Kliniklokalet i Hillerød

Jeg arbejder normkritisk og følger Dansk Psykoterapeutforenings retningslinjer og de etiske retningslinjer fra NACS, Nordic Association for Clinical Sexology, herunder reglerne om tavshedspligt.

Videooptagelse

Videooptagelse

Da mit psykoterapeutiske arbejde er baseret på den meget nænsomme, men effektive affektfokuseret metode, vil jeg som udgangspunk filme vores samtale, medmindre du frabeder dig dette.  Forskning viser, at de supervisonsforløb der tager udgangspunkt i videooptagelser, er mest gavnlige for klienter. For at sikre kvaliteten og den løbende udvikling af vores samtaler bruger jeg videooptagelsen til at tilpasse samtalerne – til fordel for dig.

Kontakt

E-mail: klinikparliv@gmail.com
Telefon: 60 72 75 48

Parliv
Sundhedscenteret
Frederiksgade 7, 1. sal
3400 Hillerød

Parliv
Nørre Torv 14, 1 sal.
3060 Espergærde

Medlem af