Om Parliv / Louise Kofoed Stender

Du skal føle dig tryg

Hej, jeg hedder Louise. Jeg er født i 1973 og har haft klinik i Hillerød siden 2018, hvor jeg tilbyder psykoterapi og sexologisk rådgivning. Jeg er medlem af Dansk Forening for Klinisk Sexologi, Dansk sexologisk selskab samt Psykoterapeutforeningen.

Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske og arbejder i lægepraksis og Sex og Samfund. Jeg har specialiseret mig indenfor sexologi og har, hvad der svarer til en mastergrad i klinisk sexologi, gennem uddannelse fra Dansk Forening For Klinisk Sexologi. Jeg har autorisation som ”Specialist i sexologi councelling” fra NACS, Nordic Association for Clinical Sexology. For at opnå denne specialist godkendelse, har jeg haft og har egen terapi, supervision, teoretisk videnskabelig uddannelse og praksis erfaring. Derudover er jeg igang med en 4.årig psykoterapeutisk uddannelse med parterapi som speciale, der afsluttes 2021. Jeg deltager i PEER supervision samt individuel supervision.

Jeg har altid haft stor interesse i mennesket og de bagvedliggende årsager til, at vi er som vi er, og gør som vi gør. Jeg lægger vægt på høj kvalitet i mit terapeutiske arbejde og har stor interesse i interaktionen mellem mennesker, set ud fra et helhedperspektiv. Som terapeut er jeg åbensindet og empatisk. Jeg vil udfordre og være direkte, men ikke fordømmende, og jeg lader dig udforske de sider af livet, som du ønsker at ændre. Vores samtaler foregår i dit tempo, og jeg vil selvfølgelig være særlig opmærksom på jer begge i parterapi.

I den terapeutiske samtale, vil vi sammen få indkredset hvilket problem du ønsker at få hjælp til. At søge terapeutisk hjælp, er tillidskrævende og personligt og uanset om det er individuel, parterapi eller sexologisk rådgivning, du kommer til, er det vigtig, at du føler dig tryg ved at sidde overfor mig. Jeg møder mine klienter med åbenhed og nysgerrighed på en støttende og udfordrende måde med nærvær og kontakt.

Jeg er anvender en metode kaldet ISTDP, Intensiv korttidsdynamiske psykoterapi, ved individuel terapi og affektfokuseret metode ved parterapi.

kliniklokale

Fit-outcome

Fit-outcomes

Det er vigtig for mig, at du har en oplevelse af at blive hjulpet. Derfor anvender jeg indimellem et fagligt redskab, FIT-outcomes, til vurdering af vores samarbejde. FIT-outcomes bruges til få en direkte adgang til feedback, og bedre kunne tilpasse, hvornår terapien er hjælpsom og ikke mindst, hvornår den ikke er givtig og nyttig. Formålet med FIT-outcomes er, at der er fokus på kvaliteten af vores samtaler, så terapien bliver mest effektfuld for dig eller Jer. Der vil være 4 spørgsmål inden terapien og 4 spørgsmål efter terapien.

Jeg følger de etiske retningslinier gennem Dansk Psykoterapeutforening og Nordic Association for Clinical Sexology, og jeg har selvfølgelig tavshedspligt. Samtidig deltager jeg løbende i supervision for at udvikle min terapeutiske og faglige udvikling,

Videooptagelse

Videooptagelse

Ind imellem ville jeg spørge, om jeg må videooptage vores samtaler. Det gør jeg ud fra et fagligt synspunkt og for at kunne gøre terapien mere effektiv. Jeg bruger enkelte dele af videooptagelsen til egen refleksion og til min supervision.

Du er altid velkommen til at få videooptagelserne. Videooptagelserne bliver slettet efter 1 måned, og jeg følger EUs databeskyttelsesregler.

Kontakt

E-mail: kontakt@parliv.dk
Telefon: 60 72 75 48

Parliv
Sundhedscenteret
Frederiksgade 7, 1. sal
3400 Hillerød

Medlem af

  • Dansk sexologisk selskab
  • Dansk forening for klinisk sexologi
  • Dansk psykoterapeutforening
  • Dansk sygeplejeråd
  • ISTDP-instituttet
  • En del af Lovecast