Mere om Parliv / Louise Kofoed Stender

Parliv ved Louise

Sygeplejerske, psykoterapeut og sexologisk counselor med speciale i parterapi.

Ideen bag Parliv kom af værdien omkring parrelationer og livet. Derved blev PARLIV født, som et sammentrukket, som dækker over parterapi og individuel terapi. Bag Parliv står jeg! Jeg arbejder som deltidsprivatpraktiserende psykoterapeut og sexologisk counselor og har haft klinik i Hillerød siden 2018. Jeg er uddannet sygeplejerske, læser til psykoterapeut med speciale i par- og sexterapi (4.årlig godkendt psykoterapeutisk uddannelse) fra Parterapeutisk Institut og er godkendt specialist i sexologisk counselling af Nordic Association for Clinical Sexology.

Jeg er sideløbende med min privatpraksis fastansat i lægepraksis samt ekstern underviser. Derudover har jeg tidligere været sexologisk rådgiver i Lungeforeningen og arbejdet i præventionsklinikken i Sex og Samfund.

Jeg modtager løbende supervision af autoriseret psykolog og formand for Dansk Selskab for Intensiv Dynamisk Kortidsterapi samt PEER supervision ved Parterapeutisk Institut, autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi og sexologi.

Som psykoterapeut og sexologisk counselor opdaterer jeg mig løbende psykoterapeutisk bredt og har blandt andet taget grundkursus i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi, ISTDP.

Jeg er fra 1973 og privat er jeg gift og har 2. børn. Jeg har selv prøvet skilsmisse, delebørn og de udfordringer man dertil kan møde.

kliniklokale

Fit-outcome

Fit-outcomes

Det er vigtig for mig, at du har en oplevelse af at blive hjulpet. Jeg anvender et fagligt redskab, FIT-outcomes, til vurdering af vores samarbejde. FIT-outcomes bruges til få en direkte adgang til feedback, og bedre kunne tilpasse, hvornår terapien er hjælpsom og ikke mindst, hvornår den ikke er givtig og nyttig for dig. Formålet med FIT-outcomes er, at der er fokus på kvaliteten af vores samtaler, så terapien bliver mest effektfuld for dig eller Jer. Der vil være 4 spørgsmål inden terapien og 4 spørgsmål efter terapien.

Jeg følger de etiske retningslinier gennem Dansk Psykoterapeutforening og Nordic Association for Clinical Sexology, og jeg har selvfølgelig tavshedspligt.

Videooptagelse

Videooptagelse

Ind imellem vil jeg spørge, om jeg må videooptage vores samtaler. Det gør jeg ud fra et fagligt synspunkt og for at kunne gøre terapien mere effektiv. Jeg bruger enkelte dele af videooptagelsen til egen refleksion og til min supervision.

Kontakt

E-mail: klinikparliv@gmail.com
Telefon: 60 72 75 48

Parliv
Sundhedscenteret
Frederiksgade 7, 1. sal
3400 Hillerød

Medlem af