Mere om Parliv / Louise Kofoed Stender

Parliv ved Louise

Sygeplejerske, psykoterapeut og sexologisk counselor med speciale i parterapi.

Mere om Parliv. Ideen bag Parliv kom ved samtaler om parrelationer og livet. Derved blev PARLIV født, som dækker over samtale, parterapi og individuel terapi. Bag Parliv står jeg. Jeg arbejder som privatpraktiserende psykoterapeut og sexologisk counselor og har haft klinik i Hillerød siden 2018 og i 2020 åbner jeg op for samtaler i Espergærde.

Jeg er uddannet sygeplejerske, læser til psykoterapeut med speciale i par- og sexterapi (4.årlig godkendt psykoterapeutisk uddannelse, slut 2021) fra Parterapeutisk Institut og er godkendt specialist i sexologisk counselling af Nordic Association for Clinical Sexology.

Jeg er sideløbende med min privatpraksis fastansat i lægepraksis, samt ekstern underviser. Derudover er jeg frivillig rådgiver hos CMS, Center for Seksuelt Misbrugte. Jeg har været sexologisk rådgiver i Lungeforeningen og ligeledes arbejdet i præventionsklinikken hos Sex og Samfund.

Jeg modtager løbende supervision af autoriseret psykolog og formand for Dansk Selskab for Intensiv Dynamisk Kortidsterapi samt PEER supervision ved Parterapeutisk Institut, autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi og sexologi.

Som psykoterapeut og sexologisk counselor opdaterer jeg mig løbende psykoterapeutisk bredt, sidst med grundkursus i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi, ISTDP.

Jeg er fra 1973 og privat er jeg gift og har 2. børn. Jeg har selv prøvet skilsmisse, delebørn og de udfordringer man dertil kan møde.

kliniklokalet i Hillerød

Fit-outcome

Fit-outcomes

Det er vigtig for mig, at du eller I har en oplevelse af at blive hjulpet. Jeg bruger FIT-outcomes, til vurdering af vores samarbejde. FIT-outcomes bruges til direkte feedback med spørgsmål før og efter terapisamtalerne. FIT bruges til at tilpasse, hvornår terapien er hjælpsom og ikke mindst, hvornår den ikke er givrig og nyttig for dig eller jer som par. Formålet med FIT-outcomes er, at der er fokus på kvaliteten af vores samtaler, så terapien bliver mest effektfuld for dig eller jer. Der vil være 4 spørgsmål inden terapien og 4 spørgsmål efter terapien, og det er selvfølgelig frivilligt at bruge.

Jeg følger de etiske regler fra Dansk Psykoterapeutforening og Nordic Association for Clinical Sexology, og jeg har selvfølgelig tavshedspligt.

Videooptagelse

Videooptagelse

Ind imellem vil jeg spørge, om jeg må videooptage vores samtaler. Det gør jeg ud fra et fagligt synspunkt så jeg kan yde jer den bedste terapi. Jeg bruger enkelte dele af videooptagelsen til egen refleksion og til min supervision.

Kontakt

E-mail: klinikparliv@gmail.com
Telefon: 60 72 75 48

Parliv
Sundhedscenteret
Frederiksgade 7, 1. sal
3400 Hillerød

Parliv
Nørre Torv 14, 1 sal.
3060 Espergærde

Medlem af