Om Parliv / Louise Kofoed Stender

Du skal føle dig tryg

Hej, jeg hedder Louise. Siden 2018 har jeg haft klinik i Hillerød, hvor jeg tilbyder sexologisk rådgivning og terapi til individuelle og par. I 2015 påbegyndte jeg en længere rejse med efteruddannelse og blev sexologisk rådgiver i 2017 og opnåede i februar 2018 autorisation som specialist i sexologisk rådgivning gennem NACS, Nordic Association for Clinical Sexology. I 2017 startede jeg en 4-årig godkendt psykoterapeutisk uddannelse med par som speciale.

Jeg arbejder til daglig i lægepraksis og hos Sex og Samfund. Derudover er jeg frivillig i kommunernes selvhjælpsgrupper “Lær at takle”.

kliniklokale

Jeg har altid haft stor interesse i mennesket og de bagvedliggende årsager til, at vi er som vi er, og gør som vi gør. Jeg kan godt lide at hjælpe mennesker, så de føler sig forstået, konfrontere deres glæder og smerter, og være motiveret til at ændre. I mit arbejde som sygeplejerske, sexolog og psykoterapeut er jeg optaget af, at kunne hjælpe dig eller jer gennem de udfordringer som du eller I oplever, gennem et trygt rum udefra mine kompetencer. Med min bagvedliggende uddannelse som både sygeplejerske og parterapeut, har jeg stor erfaring i at hjælpe og støtte dig og jer, når livet giver udfordringer. Jeg lægger vægt på høj kvalitet i mit arbejde og har stor interesse i interaktionen mellem mennesker, set ud fra et helhedsperspektiv.

I vores samtaler, vil vi sammen få indkredset hvilket problem du eller I ønsker at arbejde med. Mange par kan opleve, at de ikke ser problemet som samme, og i parterapien arbejder vi udefra jeres begge definerede problem. Oplever I at have forskellige problemstilling, tager vi fat om dette. Mange af dem som søger hjælp, kan have forskellige grunde til forandring. Nogen gange skyldes forandringerne voldsomme begivenheder, som skilsmisse, utroskab, sygdom og parforholdsproblemer som ikke længere kan løses alene i relationen. Andre søger hjælp fordi de står i udfordringer med stress, depression og angst. Uanset hvorfor du eller I henvender jer hos mig, er jeg taknemmelig for, at blive lukket ind i jeres liv og få lov til at være en del af den rejse som du eller I står overfor. At søge terapeutisk hjælp, er tillidskrævende og personligt og uanset om det er individuel, parterapi eller sexologisk rådgivning, du eller I kommer til, er det vigtig, at du og I føler jer trygge ved at sidde overfor mig.

Som terapeut er jeg åbensindet og empatisk. Jeg vil udfordre og være direkte, men ikke fordømmende, og jeg lader dig og jer udforske de sider af livet, som du eller I ønsker at ændre. Jeg vil lytte til jeres historie med mine øjne og se jer som det hele menneske I er. Vores samtaler foregår i dit eller jeres tempo, og jeg vil selvfølgelig være særlig opmærksom på dig eller jer begge.

Fit-outcome

Fit-outcomes

Det er vigtig for mig, at du eller I har en oplevelse af at blive hjulpet. Derfor anvender jeg indimellem et fagligt redskab, FIT-outcomes, til vurdering af vores samarbejde. FIT-outcomes bruges til at bedre tilpasse terapien af den enkelte, ved at få en direkte adgang til feedback, og bedre kunne tilpasse, hvornår terapien er hjælpsom og ikke mindst, hvornår den ikke er givtig og nyttig. Formålet med FIT-outcomes er, at der er fokus på kvaliteten af vores samtaler, så terapien bliver mest effektfuld for dig eller Jer. Der vil være 4 spørgsmål inden terapien og 4 spørgsmål efter terapien.

Jeg følger de etiske retningslinier gennem Dansk Psykoterapeutforening og Nordic Association for Clinical Sexology, og jeg har selvfølgelig tavshedspligt. Samtidig deltager jeg løbende i supervision for at udvikle min terapeutiske og faglige udvikling,

Videooptagelse

Ind imellem ville jeg spørge, om jeg må videooptage vores samtaler. Det gør jeg ud fra et fagligt synspunkt og for at kunne gøre terapien mere effektiv. Jeg bruger enkelte dele af videooptagelsen til egen refleksion og til min supervision.

Du er altid velkommen til at få videooptagelserne. Videooptagelserne bliver slettet efter 1 måned, og jeg følger EUs databeskyttelsesregler.

Betaling

Individuel terapi: 60 min. 350 kr.
Terapi for par: 75 min. 650 kr.

Medmindre vi aftaler andet, betales der efter endt session. Du kan betale kontant, mobilepay eller via bankoverførelse.

Afbud eller udeblivelse

Har du eller I brug for at ændre eller aflyse en aftale, skal der melde afbud dagen før inden kl. 20.00. Så har jeg mulighed for, at tilbyde tiden til en anden klient. Ved senere afbud faktureres der fuld pris for samtalen. Afbud kan lægges på telefonsvareren eller pr SMS. Udebliver du eller I fra en aftale, betales der fuld pris. Bliver du forsinket skal du kontakte mig på tlf. 60 72 75 48.

Kontakt

E-mail: kontakt@parliv.dk
Telefon: 60 72 75 48

Parliv
Sundhedscenteret
Frederiksgade 7, 1. sal
3400 Hillerød

Medlem af

  • Dansk sexologisk selskab
  • Dansk forening for klinisk seksualitet
  • Dansk psykoterapeutforening
  • Dansk sygeplejeråd