Kontakt

Kontakt klinikken allerede i dag, hvis du ønsker at vide mere psykoterapi, parterapi, sexologisk rådgivning eller søvnvejledning. Jeg forsøger, at besvare alle telefonopkald samme dag. Du er også meget velkommen til at sende en mail til mig.

Hver opmærksom på ikke sende personfølsomme oplysninger pr.mail.

Du finder Parliv, klinik for psykoterapi og sexologisk rådgivning i Psykologhuset i Hillerød. Adressen er Helsingørsgade 7, 2.sal. Indgang gennem porten. Der er elevator i opgangen. E-mail: klinikparliv@gmail.com
Telefon: 24 25 25 81

Nu også mulighed for terapi centralt i Hellerup. Ring eller skriv for at høre mere.

Parkering og transport

Kommer du i bil, kan du parkere i parkeringshuset i Østergade ved politistationen. Der er 1. times gratis parkering og du kan anvende forskellige parkerings-apps. Du kan også parkere i Slotsarkaderne, som ligger ca. 5-8 min. fra Psykologhuset.

Kommer du med offentlig transport er der ca. 10 min. gang fra Hillerød station.

Terapi i Hellerup i Tuborg Havn.

Onlineterapi

Parliv tilbyder online terapi. Online terapi dækker over samtaler, der udføres over internettet via computer, tablet eller mobiltelefon.

Online terapi er særlig praktisk, hvis du som klient af forskellige årsager ikke kan være fysisk tilstede ved terapikonsultationen. Det kan være, at du bor et andet sted i Danmark eller i et andet land. Online terapi tilbydes også, hvis du er syg og ikke kan deltage i fremmødekonsultation.

Som psykoterapeut MpF, der tilbyder onlineterapi, er platformen der anvendes en sikret krypterede platform, som er GDPR godkendt. Jeg benytter “Min psykoterapeut” som er en udbyder af Medconnect.dk og godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Online terapi er en fordel for dig, som er på farten eller ikke har mulighed for at møde op i Hillerød. Eneste krav er, at du har dansk MitId.

Parliv, klinik for psykoterapi og sexologisk rådgivning
Psykologhuset
Helsingørsgade 7, 2.sal
3400 Hillerød

Læs mere om mig »