Priser og betaling

Parliv, klinik for psykoterapi og sexologisk rådgivning, er en privat psykoterapeutisk praksis uden overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder at du ikke har mulighed for at benytte en henvisning fra din læge i klinikken.

Nedenfor kan du se priserne for terapeutisk samtale hos Parliv. Til dig som er studerende over 18 år, gives rabat med fremvisning af gyldigt studiekort.

Som udgangspunkt begynder første konsultation altid som en 60.min. session, medmindre der ønskes andet. Der ydes -15% på første parkonsultation.

Individuel terapi & sexologisk rådgivning

  • Individuel konsultation (60 min.) 650 kr.
  • Individuel konsultation (90 min.) 850 kr.
  • Individuel konsultation med *henvisning (60 min.) 403 kr.

Parterapi & sexologisk rådgivning

  • Parkonsultation (60 min.) 1100 kr. -15% ved første indledende samtale.
  • Parkonsultation (90 min.) 1500 kr. – 15% ved første indledende samtale.

*Har du fået en henvisning fra din læge, men oplever lang ventetid hos psykolog, kan du benytte den her. Der ydes ikke tilskud fra Sygesikring Danmark eller privat sundhedsforsikring på psykoterapi endnu.

Gratis psykologhjælp til unge mellem 18 og 24 år

Unge mellem 18 og 24 år kan få gratis psykologbehandling mod let til moderat angst og depression. Den unge skal henvises fra egen læge. Der kan endnu ikke gives lægehenvisning til psykoterapi. Er du ung og har du et ønske om at benytte regeringens forslag om gratis psykologhjælp til unge ml. 18-24 år, men ikke kan få en tid hos psykolog, kan psykoterapi hjælpe. Normalt gives der 60% tilskud til psykologhjælp ved lægehenvisning. Da det endnu ikke er muligt, at få lægehenvisning til psykoterapi, gives tilskud på almindelig takts, således at du som ung betaler 300 kr. for samtale.

Weekendtillæg

  • Konsultation weekendtillæg 100 kr.

Undervisning

  • Pr. påbegyndt time 1250 kr.
  • Kørsel efter statens taktser 2022

Søvnvejledning

  • 2500,- for 6 ugers forløb med 2×1,5 times samtaler, søvndagbog og 3 konsultationer pr. telefon.

Betaling

Der kan betales efter hver konsultation. Der vil blive tilsendt gyldig faktura.

Afbudsregler

Er du forhindret i at møde op til den aftalte tid, skal du melde afbud via mail eller telefon (tlf. 60 72 75 48). Afbud skal – uanset årsag – ske dagen før inden kl.12.00.

Afbud samme dag uanset årsag opkræves det fulde honorar for konsultationen, da det ikke er muligt, at tilbyde tiden til en anden.

Ønsker du at rykke din aftale, så vær opmærksom på så vidt muligt, at give besked i god tid, så en anden kan få glæde af tiden.

Er du syg eller på anden måde ikke har mulighed for fremmøde, kan jeg naturligvis tilbyde at tage konsultationen over video, så du stadig kan få gavn af tiden.

Venteværelse

Parliv klinik for psykoterapi og sexologisk rådgivning, ligger i Sundhedscenteret i Hillerød og har venteværelse, toilet og elevator til rådighed. Du skal pga. Corona, bære mundbind i venteværelset og må ikke møde op ved symptomer på corona.

Parkering

Der er 1. times gratis parkering i gården. Da nogen konsultationer tager mere end en time, vil du få udleveret en p-billet ved ankomst i venteværelset. Husk p-skiven!

Har du spørgsmål?