Priser

Parliv, klinik for psykoterapi og sexologisk rådgivning, er en privat psykoterapeutisk praksis uden overenskomst med den offentlige sygesikring. Det betyder blot, at du ikke har mulighed for at benytte en henvisning fra din læge i klinikken. Du er velkommen i klinikken uanset om du har henvisning fra egen læge eller ej.

Henvisning fra egen læge

Har du fået en henvisning fra din læge, men oplever lang ventetid hos en psykolog, kan du benytte den her. Der ydes endnu ikke tilskud fra Sygesikring Danmark, men der enkelte private sundhedsforsikringer som yder tilskud på psykoterapi. Spørg din sundhedsforsikring.

Nedenfor kan du se priserne for terapeutisk konsultation hos Parliv.

Ung mellem 18-24 år – konsultation 45 min. kr. 300, – ved fremvisning af studiekort.

Honorar for psykoterapi

ISTDP individuel terapi, vælg om du ønsker 1,5 time specifikt.

Prøveterapi 1,5 time – 975,- kr.

Øvrige sessioner á 60. min. varighed – 650,- kr.

Affektfokuseret parterapi, affektfokuseret sexterapi.

Parprøveterapi 1,5 times varighed 1500, – kr.

Øvrige sessioner á 60 min. varighed 1100,- kr.

*Weekendtillæg 200,-

Gratis psykologhjælp til unge mellem 18 og 24 år

Unge mellem 18 og 24 år kan få gratis psykologbehandling mod let til moderat angst og depression. Den unge skal henvises fra egen læge. Der kan endnu ikke gives lægehenvisning til psykoterapi. Er du ung og har du et ønske om at benytte regeringens forslag om gratis psykologhjælp til unge ml. 18-24 år, men ikke kan få en tid hos psykolog, kan psykoterapi hjælpe. Normalt gives der 60% tilskud til psykologhjælp ved lægehenvisning. Da det endnu ikke er muligt, at få lægehenvisning til psykoterapi, gives tilskud på almindelig takts, ved fremvisning af din henvisning.

Undervisning

  • Pr. påbegyndt time 1250 kr.
  • Kørsel efter statens taktser 2024

Søvnvejledning

  • 2500,- for 6 ugers forløb med 2×1,5 times samtaler, søvndagbog og 3 konsultationer pr. telefon.

Betaling

Du skal ikke betale på forhånd, men der betales efter hver konsultation. Der vil blive tilsendt en faktura med netto 8 dages betalingsbetingelser. Jeg tager imod mobilepay og kontanter.

Afbudsregler

Er du forhindret i at møde op til den aftalte tid, skal du melde afbud på telefon (tlf. 24 25 25 81). Afbud skal – uanset årsag – ske dagen før inden kl.16.00.

Afbud samme dag, uanset årsag opkræves det fulde honorar for konsultationen, da det ikke er muligt, at tilbyde tiden til en anden.

Ønsker du at rykke din aftale, så vær opmærksom på så vidt muligt, at give besked i god tid, så en anden kan få glæde af tiden.

Er du syg eller på anden måde ikke har mulighed for fremmøde, kan jeg naturligvis tilbyde at tage konsultationen som onlineterapi, så du stadig kan få gavn af tiden.

Venteværelse

Parliv klinik for psykoterapi og sexologisk rådgivning, har til huse i Psykologhuset i Hillerød og har venteværelse, toilet og elevator til rådighed. Er du gangbesværet og bruger kørestol, er vores elevator desværre for lille til at have ledsager med i den.

Har du spørgsmål?